Často kladené otázky (FAQ)
Musím být registrovaný?
Pro čtení veřejných témat registrace obvykle není nutná. Pro zakládání témat, odpovědi, soukromé zprávy a další komunitní funkce může být vyžadováno přihlášení.
Kam patří můj dotaz?
Vyber kategorii a podkategorii, které nejlépe odpovídají tématu. Pokud si nejsi jistý, zvol ty nejbližší.
Mohu upravit svůj příspěvek?
Vlastní příspěvek můžeš upravit podle pravidel a časového limitu nastaveného fórem. U některých příspěvků může být editace po určité době uzavřena.
Jak poznám vyřešenou diskusi?
Vyřešené téma má označenou odpověď, která řeší původní dotaz nebo problém.
Mohu přidávat odkazy a obrázky?
Ano, pokud souvisejí s tématem a nejde o spam. U cizího obsahu vždy uveď zdroj.
Co když jsem založil téma ve špatné kategorii?
Požádej moderátora o přesunutí. Administrátor nebo moderátor může téma přesunout a ve vlákně se zobrazí informační zpráva o přesunu.
Jak kontaktuji moderátora?
Použij nahlášení příspěvku, soukromou zprávu nebo chatovou podporu, pokud je dostupná.
Kde upravím profil?
Profil AstroFóra se spravuje v hlavním Dashboardu AstroHubu nebo v části Můj účet.
Proč nemohu odpovídat v tématu?
Téma může být:
- Zamčené.
- Archivované.
- Odstraněné.
- Čekající na moderaci.
- Nebo může být tvůj účet dočasně omezen.
Co se stane po porušení pravidel?
Podle závažnosti může následovat upozornění, strike, dočasné omezení, odstranění obsahu nebo dočasný či trvalý ban.
Mohu požádat o smazání účtu?
Ano. Žádost se řeší přes účet AstroHubu nebo oficiální kontakt. Některé záznamy mohou být uchovány v anonymizované podobě kvůli právním, bezpečnostním nebo účetním povinnostem.